16 september 2010

Chili con carne

Chili con carne





Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
500 gram Løg, pillet vægt
2
Rød peberfrugt, renset vægt
2 ds. Hakkede tomater, konserves
2 ds. Hvide bønner i tomatsauce, baked beans, konserves
2 fed Hvidløg
1 tsk. Spidskommen *
0.5 dl. Letmælk


Cayennepeber *


Chili, stødt *


Salt


Peber

 
          Løg hakkes fint, og svitses på en tør pande. Når de bider lidt på bunden, tilsættes vand.
Når vandet er kogt væk svitses oksefarsen med.

De hakkede tomater, Baked beans, mælk, hvidløg og hakkede peberfrugter hældes ved kødet/løg.
Der smages til med cayenne peber, chili, spidskomme, salt og peber.

Lad det simre i ca. en ½ time.

Engin ummæli:

Skrifa ummæli